Aktuella Tjänster

Nedan hittar du de pågående executive search- och interim management-uppdrag vi på AW Executive Search har igång just nu.
Executive Search

Ekonomichef

Lockas du av möjligheten att ta helhetsansvaret för ekonomifunktionen i ett svenskt bolag inom en stor internationell koncern? Till Georg Fischer AB söker vi nu en bred ekonomichef som ska agera närmaste stöd till VD i Sverige och hantera många kontaktytor internationellt med streckad linje till Group CFO i Schweiz. Låter det som den affärsmässiga nyckelposition du söker härnäst?

Läs mer och ansök
Interim Management

Interim Talent Acquisition Manager

Vi söker nu en interimskonsult inom rekrytering till en av våra kunder i centrala Stockholm. Vår kund är ett framgångsrikt och innovativt företag inom digital marknadsföring.

Läs mer och ansök
Interim Management

Interim Senior Redovisningsekonom

Vi söker en Interim Senior Redovisningsekonom till en av våra kunder. Vår kund är framgångsrikt fondbolag i centrala Stockholm.

Läs mer och ansök
Executive Search

Platschef till Botrygg i Uppsala

Vi erbjuder dig en varierande och ansvarsfylld roll som Platschef för Botryggs fortsatta tillväxt i Uppsala

Läs mer och ansök
Interim Management

Senior HR Business Partner

Vi söker en Senior HR Business Partner för ett spännande interimsuppdrag till en av våra kunder i Stockholm. Vår kund är ett stort, spännande och internationellt bolag. Uppdraget är på sex månader med möjlighet till förlängning.

Läs mer och ansök

Bli kontaktad av oss

Vill ni bli kontaktade av oss för ett kommande behov?
Klicka på knappen nedan.

KOntakta oss