Aktuella Tjänster

Nedan hittar du de pågående executive search- och interim management-uppdrag vi på AW Executive Search har igång just nu.
Interim Management

Interim Senior Redovisningsekonom

Vi söker en Interim Senior Redovisningsekonom till en av våra kunder. Vår kund är framgångsrikt fondbolag i centrala Stockholm.

Läs mer och ansök
Executive Search

Platschef till Botrygg i Uppsala

Vi erbjuder dig en varierande och ansvarsfylld roll som Platschef för Botryggs fortsatta tillväxt i Uppsala

Läs mer och ansök
Executive Search

Kundservicechef till Georg Fischer

Georg Fischer är ett anrikt industriföretag med rötterna i Schweiz. Du kommer här till en välmående global koncern och till affärsområdet Piping Systems, som är det snabbast växande området. Här levereras kundspecifika produkter och tjänster inom rörledningssystem till VA, VVS, marina och industriella applikationer. Som kundservicechef bär du det övergripande ansvaret för att ge Georg Fischers kunder en förstklassig kundupplevelse. För dig som är en engagerad ledare med intresse för såväl teknik som kundservice kan detta vara ditt nästa karriärkliv. Välkommen in med din ansökan.

Läs mer och ansök
Executive Search

Senior Recruitment Consultant / Interim Consultant Manager

I rollen som Senior Recruitment Consultant / Interim Consultant Manager får du möjlighet att ta ett brett ansvar hos AW Executive Search. Du kommer att arbeta med både Executive Search uppdrag och Interim Management. Du kommer även att vara med att utveckla våra processer och tjänster.

Läs mer och ansök
Interim Management

Senior HR Business Partner

Vi söker en Senior HR Business Partner för ett spännande interimsuppdrag till en av våra kunder i Stockholm. Vår kund är ett stort, spännande och internationellt bolag. Uppdraget är på sex månader med möjlighet till förlängning.

Läs mer och ansök
Interim Management

Interim Senior Business Controller

Vi söker en Interim Senior Business Controller till en av våra kunder i Stockholm. Vår kund är ett stort, spännande och internationellt bolag.

Läs mer och ansök

Bli kontaktad av oss

Vill ni bli kontaktade av oss för ett kommande uppdrag?
Klicka på knappen nedan.

KOntakta oss